Noel Tatilinde Xbox’ta Ücretsiz Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar

2023 yılında Xbox konsollarında oynanabilecek en iyi ücretsiz oyunları keşfetmek isteyenler için harika bir liste hazırladık. Xbox Series X|S ve Xbox One’da bulunan bu oyunlar, sektörün en iyi geliştirme stüdyolarından bazılarının elinden çıkma, çevrimiçi oyun deneyimlerinin en iyilerini sunuyor.

Apex Legends, 2019 yılında piyasaya sürüldüğünden beri en popüler ücretsiz oynanabilen oyunlardan biri oldu. Battle royale türünden daha geniş bir çevrimiçi atış oyununa evrilerek, harita ve modlarına sürekli yeni güncellemeler getiriyor. Ücretsiz oynanabilir olmasına rağmen, Apex, rakiplerinden ayrılan üst düzey atış mekaniği ile dikkat çekiyor. Oyuncular, oyunun 24 oynanabilir karakterinden başlangıçta sadece altısına erişim sağlayabiliyor.

Brawlhalla, Nintendo konsolu olmayanlar veya 60 dolar harcamak istemeyenler için mükemmel bir Smash Bros. alternatifi. Bu çizgi film tarzındaki 2D platform dövüş oyunu, haftalık olarak değişen dokuz savaşçı kadrosuyla geliyor ve 100’den fazla karakter içeren tam kadrosu ile eğlenceli anlar yaşatıyor.

Call of Duty: Warzone 2.0, Call of Duty dünyasından gelen en yeni battle royale oyunu. Infinity Ward tarafından geliştirilen bu oyun, serideki rafine oynanışı ile dikkat çekiyor. Oyun, standard battle royale modlarının yanı sıra Resurgence ve daha taktiksel DMZ oyun modlarını da sunuyor.

Destiny 2, Halo serisinin geliştiricileri olan Bungie tarafından hazırlanan bir başka üst düzey nişancı oyunu. Oyunculara kampanya görevleri, PvP modları, grevler ve hatta bazı baskınlar dahil olmak üzere bol miktarda yüksek kaliteli içerik ücretsiz sunuluyor.

Fall Guys, Xbox’ta oynanabilecek en iyi ücretsiz parti oyunu olarak öne çıkıyor. Renkli, fasulye şeklindeki karakterlerin birbirleriyle yarıştığı bu oyun, çeşitli engel parkurlarında gerçekleşiyor ve her zaman eğlenceli anlar yaşatıyor.

Fortnite, battle royale modunun başlatılmasının ardından altı yıl geçmesine rağmen ücretsiz video oyunları için bir altın standart olmaya devam ediyor. Oyunculara düzenli oyun güncellemelerinin, harita güncellemelerinin ve sonsuz sayıda crossover kostümünün yanı sıra, canlı konserler ve film gösterimleri gibi pop kültür içeriklerine erişim sunuluyor.

Halo Infinite Multiplayer, Microsoft ve 343 Industries tarafından hazırlanan en yeni arena shooter oyunu. Serinin önceki oyunlarının kalitesini korurken, içerik güncellemelerinin sıklığı bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratabilir.

Overwatch 2, Blizzard’ın geliştirdiği ve Xbox’ta ücretsiz olarak oynanabilen bir başka yüksek kaliteli nişancı oyunu. Bu 5’e 5 takım tabanlı kahraman nişancı oyunu, sekiz oyun modu ve 37 oynanabilir kahraman içeriyor.

Path of Exile, Diablo 2‘nin manevi bir devamı olarak görülen, çevrimiçi bir aksiyon-RPG oyunu. Yaklaşık on yıldır devam eden bu oyun, sürekli güncellenen oynanışı, genişleyen dünyası ve düzenli genişlemeleri ile dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x